Kafana Zlatna Ribica

Zašto i kako do Zlatne Ribice?

Život u velikom gradu ima svojih dobrih strana, ali ono što nam svima svakako fali u ovoj užurbanoj sredini jeste malo predaha, mira, prijatnog šuma reke i zelenila prirode. Bilo da volite brčkanje u vodi i aktivnosti na plaži ili vas smiruje pecanje sa drugarima, šetnja sa vašom dečicom, Dunav kao i prelepa šetna staza pored samog Dunava nude savršen beg od svakodnevnih obaveza, zato odvojite koji dan i skoknite do Golupca.

Komforan smeštaj i usluge restorana koji preporučujemo i sami su dovoljni da uživate u svom odmoru, dok će istraživanje okoline i znamenosti kraja poput Golubačke tvrđave, manastira Tuman, pećine Ceremošnja i arheološkog nalazišta Lepenski Vir samo upotpuniti ovaj osećaj! A kada vam dođe da se opustite, na raspolaganju vam je letnja bašta sa prelepim pogledom na najširi deo Dunava. Na ovako divnom mestu čovek se oseća kao da je posetio pravi raj na zemlji! Zato pakujte kofere, vidimo se u Golupcu!

Kafana Zlatna Ribica se nalazi na samoj obali Dunava u delu gde je Dunav najširi u celom svom toku. Tu svako nadje svoje mesto, bilo da je pecaroš, jedriličar, turista koji traži parče svog mira ili svoj kutak netaknute prirode za uživanje… Predstavlja mesto sa odličnom kuhinjom, kvalitetnim smeštajem, odabranim vinima…

Pecarošima je na raspolaganju šetna i pripremljena pecaroška staza u dužini od oko 3000 metara na kojoj se 2011. godine održalo Svetsko prvenstvo u pecanju na plovak. Bićete smešteni u sobama sa pogledom na Dunav. Sobe su sa kupatilom, terasom, kao i obezbedjenim parkingom. Internet pristup obezbeđen je kako u sobama tako i u samom restoranu. Osoblje Zlatne ribice će vas dočekati vedro, nasmejano i spremno da Vam učini boravak u našem objektu prijatnim i lepim.

Imamo mogućnost da Vam organizujemo i seminare za manji broj osoba kao i slavlja do 50 osoba. Prolazni ručkovi su nešto što radimo sa posebnim zadovoljstvom jer nas gosti jednostavno pronalaze, imaju gde da parkiraju svoj auto ili autobus. Gosti od nas polaze zadovoljni ponudom različitih jela, preciznošću, kvalitetom, uslugom i cenom.

Kako najlakše stići do Kafane Zlatne Ribice?

GPS koordinate: N 44.654483 E 21.625239

Automobilom: Zlatna Ribica se nalazu u Golupcu. Udaljenost od gradova: Beograd 124km, Novi Sad 208km, Niš 241km, Požarevac 56km, Veliko Gradište 18km, Donji Milanovac 60km, Petrovac 60km, Kladovo 120km. Ukoliko dolazite iz pravca autoputa E75, pratite isključenje za Požarevac. Nakon isključenja vozite ka Velikom Gradištu, a zatim ka Golupcu.

Autobusom: Ukoliko dolazite autobusom, redovne linije koje imaju više dnevnih polazaka Beograd-Golubac-Kladovo ili Kladovo-Golubac-Beograd. Prevoznik Litas-Ariva Požarevac i Fudeks.

Biciklom: Dragi biciklisti, naš objekat je na većini biciklističkih mapa, najpoznatija i svakako jedna od nezaobilaznih je biciklistička ruta koja prati tok Dunava kroz celu Evropu EuroVelo 26 u Srbiji prolazi i kroz Golubac nastavljajući put ka Djerdapu. Ukoliko se odlučite za ovu rutu a potreban vam je predah, biće nam drago da vas ugostimo.

Dunavom: Do golubačke marine.

Kafana Zlatna Ribica

Radno vreme

od 12.00 do 22.00

Ponedeljak slobodan dan